S.M.F.V.E.

Sir Mcmuffin őszintén vall magáról és az életében felbukkanó személyekről. Talán igaz, talán nem!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • Sir McMuffin felföldi vitéz: Az átkelés valóban komoly taktikát igénylő művelet! :) Én pusztán arra világítok rá, hogy minden h... (2008.03.29. 18:01) Állat az aszfalton!!!
  • Marci: Tökmindegy hol mész át az úton! Úgy is le leszel kúrvaanyázva hogy minek állítod meg a szegény aut... (2008.03.29. 17:49) Állat az aszfalton!!!
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • Sir McMuffin felföldi vitéz: Az átkelés valóban komoly taktikát igénylő művelet! :) Én pusztán arra világítok rá, hogy minden h... (2008.03.29. 18:01) Állat az aszfalton!!!

Az első felismerés

2008.03.06. 14:55 - Sir McMuffin felföldi vitéz

 Ahogy itt ülök, a ropogó tüzet nézve, eszemb jut ifjúságom, a hadakozó, vagdalkozó, szörnyű, eszement örjöngés, melyet alig 7 évesen vittem véghez. Szüleim ágya alatt történt, mikor megvadult  ír farkasunk elől rejtőzve, rátaláltam apám, Sir Leonard Mcmuffin, kambodzsai hardcore pornó gyűjteményére.
 Apám, nagy termete és mogorva szemöldöke ellenére, nagyon is jámbor ember volt. Született ,mint egészen kicsi gyermek és meghalt, mint egészen öreg, képmutató, senkiházi, keleti nők bugyijáról álmodozó, perverz vaddisznó. Élete során elért mindent, amit akart. Fiú gyermekként megnemzett engem és az örületbe, majd a halálba kergette, a házimunkától megcsömörlött anyámat. Egyet nem ért el soha. A kambodzsai lányok féktelen szeretét.
 A felismerés ami az ágy alatt ért, hihetetlen erővel csapott le rám, magával rántva a mélybe, örök kárhozatra és pusztulásra ítélve. A farkas megtalált. Játékosan megnyalogatta arcom, hiszen mindektten tudtuk, hogy csak a szokásos játékunk végére értünk. Ma viszont nem jutalomfalat következett, ahogy azt kedves ebem megszokta, hanem mélyen a szemébe nézve, szavak nélkül, parancsot adtam neki. Fogait a hatalmas, három X-es dobozva mélyesztve, kihúzta az ágy alól apám bűnös mivoltának egyértelmű bizonyítékát. Együtt az udvarra vittük és az egészet egy kupacra halmoztuk. A fészerbe rohantam benzinért és mire visszaértem, jóságos ír farkasom már a kupac mellett várt, szájában egy doboz gyufával.
 A lángok magasra csaptak, én pedig félmeztelenre vetkőzve, hatalmas ordítások közepette átkoztam el apámat. Kutyám hangos ugatása, az én hangommal vegyülve verte fel a békés környék csendjét és zúzta porrá ártatlanságomat.

Most fáradt vagyok. Lassan elnyom az álom.......(folyt.köv.)

A bejegyzés trackback címe:

https://sirmcmuffin.blog.hu/api/trackback/id/tr62368343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása